HET DORPSHUIS WESTBROEK

Het Dorpshuis

Welkom op de website van Het Dorpshuis Westbroek, het sociale hart van Westbroek. Het Dorpshuis is een populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud vanwege de goede faciliteiten, de gezellige evenementen, de mogelijkheden om te sporten en de ruimte om een persoonlijk evenement te organiseren: iedereen is welkom.

Naast de diverse (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties en de lokale school kunt ook u gebruik maken van onze multifunctionele accommodatie.

Wat wij te bieden hebben

U bent met uw vereniging, club, bedrijf of ieder ander denkbaar gezelschap meer dan welkom. We beschikken over een aantal ruimtes, waaronder een sportzaal die apart of tegelijk gelijk gebruikt kunnen worden. Het Dorpshuis Westbroek heeft alle mogelijkheden en voorzieningen om uw feest , vergadering , cursus of condoleance tot in de puntjes te verzorgen.

Wie zijn wij

De stichting dorpshuis Westbroek is verantwoordelijk voor de exploitatie van het dorpshuis. Het bestuur (email: bestuur@hetdorpshuiswestbroek.nl)  kent de volgende bezetting:

Voorzitter: Arjen de Snoo
Secretaris: Marleen Theunisse
Penningmeester: Bart Derksen
Algemene bestuursleden: Frans Bakker, Marleen Carbo, Hans van Klaren, Evert Oostrum

Het dorpshuis wordt beheerd en geëxploiteerd door Natasja van Barneveld (info@hetdorpshuiswestbroek.nl) / 06-30712766). Met haar kan de dagelijkse gang van zaken worden afgestemd.

Parkeergelegenheid

Dorpshuis westbroek heeft parkeergelegenheid voor zo’n 50 voertuigen

Openbaar vervoer

Bushalte voor het Dorpshuis. Station Overvecht en Hollandsche Rading op 10 minuten rijden.

Info over de zalen

Digitale rondleiding