HET DORPSHUIS WESTBROEK

Nieuwsbrief juni 2020

Nieuws over het Dorpshuis Westbroek
Het Dorpshuis Westbroek is weer open. Weliswaar met een aantal beperkingen maar wij doen er alles aan om uw bezoek in alle veiligheid en goede gezondheid te laten verlopen. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

De belangrijkste maatregelen:
– 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
– Extra hygiënemaatregelen;
– Aangepaste looproutes en afstandsmarkeringen
– Maximaal 30 personen per ruimte
– Registratie van bezoekers
– Gezondheidscheck

Wij hebben meerdere ruimtes die de garantie bieden om deze onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Daarom mogen wij van de overheid het aantal van maximaal 30 personen per ruimte hanteren.
Bespreek gebruik en mogelijkheden graag van te voren met de beheerder.

Overdracht beheer
De overdracht van het beheer aan Natasja Barneveld-Van der Tol verloopt helaas anders dan gepland. Formeel neemt Natasja de sleutel over van Hilda en Ad op 17 juli, aan het begin van de schoolvakantie.
Op een later moment en als de omstandigheden het toelaten, zal er nog een moment georganiseerd worden om afscheid nemen van de vertrekkende beheerders en de nieuwe beheerder te verwelkomen.

Voor boekingen tijdens en na de schoolvakantie kunt u direct contact opnemen met Natasja via mail: natasjaeneric@live.nl of telefoon: 06-30712766

Vernieuwde website
Contact- en andere informatie treft u ook aan op de vernieuwde website die eind juni de lucht in gaat. Via de website treft u ook het laatste nieuws, zeker in de overgangsperiode wordt dit het belangrijkste communicatiemiddel.Mochten wij u de komende tijd niet zien, alvast een goede vakantie gewenst.

Wij hopen van harte dat voor U, voor het Dorpshuis en voor de nieuwe beheerder, het Dorpshuis als centraal punt in Westbroek, weer snel een levendig gebouw wordt.

Hilda en Ad Verhoef
Natasja Barneveld-Van der Tol
Bestuur van de Stichting Dorpshuis Westbroek